Cursussen en workshops

Hier vind je de actuele informatie voor workshops en cursussen die we aanbieden op het moment. Schrijf je via deze site in voor een workshop. 

Basisworkshop Visual Thinking ONLINE

Basis Visual Thinking ONLINE

 

Wil jij meer tot de kern komen in jouw organisatie? Minder administratie en meer plezier? Doe dan mee met de basisworkshop Visual Thinking. In deze workshop leer jij de basis van het visueel werken. We gaan ook aan de slag met het maken van een Visual die je direct kunt gebruiken. 

 

Inhoud waar we aan werken:

  • Wat is visual thinking?
  • Waarom werkt visueel werken prettig? Wat heb je eraan?
  • De basis van het visueel werken
  • Iedereen kan tekenen - 'Dare tot Draw'
  • Voorbeelden van visuals in de praktijk 
  • Praktische handvatten voor in je school

 

De workshop zal ongeveer 2 uur duren en zal via MICROSOFT TEAMS worden gegeven. Ook zul je toegang krijgen tot een afgeschermde padlet met extra oefeningen, voorbeelden en materialen.

 

Voorafgaand aan de workshop krijg je een mail met alle informatie

 

*INCLUSIEF een leuk pakketje thuisbezorgd :-) t.w.v. €18,- 

 

Er zijn maximaal 10 plekken per workshop. De workshop gaat door bij 4 aanmeldingen. Mocht de workshop vol zijn, maar heb je wel interesse. Stuur mij een mailtje dan plan ik een nieuwe workshop in. 

 

Het is ook mogelijk om een workshop voor je hele team aan te vragen. Neem daarvoor contact met mij op 

 

€ 72,60

  • Beschikbaar

Basisworkshop Visual Thinking

Basisworkshop Visual Thinking 

Locatie nog onbekend 

 

Wil jij meer tot de kern komen in jouw organisatie? Minder administratie en meer plezier? Kom dan ook naar de basisworkshop Visual Thinking. In deze workshop leer jij de basis van het visueel werken en krijg je praktische voorbeelden van Visual Thinking.

 

Deze workshop zal plaatsvinden in Utrecht. De workshop is inclusief een lekker drankje en workshopmaterialen. De exacte locatie wordt met je gedeeld na inschrijving. 

 

€ 114,95

  • Uitverkocht

Effectieve communicatie met Visual Thinking

Een workshop / werksessie vol werkvormen en oefeningen om visual thinking in te zetten om effectief te communiceren met je collega's of met je team! Voor mensen die al de basis van Visual Thinking hebben en voor mensen die nog startende zijn. De workshop duurt 3 uur. 

 

€ 185,00

  • Uitverkocht