Cursussen en workshops

Hier vind je de actuele informatie voor workshops en cursussen die we aanbieden op het moment. Schrijf je via deze site in voor een workshop. 


Online cursus 'Visual Thinking in de school'

In de online cursus 'Visual Thinking in de school' krijg je toegang tot de online omgeving met 5 lessen:

Les 1: Symbolen ontwerpen

Les 2: Mensfiguren 

Les 3: 10 tips voor het opzetten van een visual plaat

Les 4: Templates en metaforen voor het onderwijs 

Les 5: Voorbeelden uit de praktijk en een opdracht 

 

In de cursus leer je de basis van het visueel werken voor in de school. Hoe leer je op een simpele manier tekenen, zonder dat je een tekentalent hoeft te zijn, en hoe zet je visuals in in je eigen school. 

 

€ 45,00

  • Beschikbaar

Basisworkshop Visual Thinking

Basisworkshop Visual Thinking in ZWOLLE

Woensdag 17 juni 2020 van 15:30 tot 18:00

 

Wil jij meer tot de kern komen in jouw organisatie? Minder administratie en meer plezier? Kom dan ook naar de basisworkshop Visual Thinking. In deze workshop leer jij de basis van het visueel werken en krijg je praktische voorbeelden van Visual Thinking.

 

Deze workshop zal plaatsvinden in Zwolle. De workshop is inclusief een lekker drankje en workshopmaterialen. De exacte locatie wordt met je gedeeld na inschrijving. 

 

€ 95,00

  • Beschikbaar

Basisworkshop Visual Thinking

Basisworkshop Visual Thinking in UTRECHT

Woensdag 1 juli 2020 van 15:30 tot 18:00

 

Wil jij meer tot de kern komen in jouw organisatie? Minder administratie en meer plezier? Kom dan ook naar de basisworkshop Visual Thinking. In deze workshop leer jij de basis van het visueel werken en krijg je praktische voorbeelden van Visual Thinking.

 

Deze workshop zal plaatsvinden in Utrecht. De workshop is inclusief een lekker drankje en workshopmaterialen. De exacte locatie wordt met je gedeeld na inschrijving. 

 

€ 95,00

  • Beschikbaar

Basisworkshop Visual Thinking ONLINE

Basis Visual Thinking ONLINE

 

De workshops zitten er voor nu even op. Binnenkort plan ik nog een aantal nieuwe ONLINE workshops. Mocht je interesse hebben in een ONLINE workshop, stuur een mailtje naar tom@tomonderwijs.com 

 

Wil jij meer tot de kern komen in jouw organisatie? Minder administratie en meer plezier? Kom dan ook naar de basisworkshop Visual Thinking. In deze workshop leer jij de basis van het visueel werken. We gaan ook aan de slag met het maken van een Visual die je direct kunt gebruiken. 

 

Vanwege alle ontwikkelingen nu ook een workshop online. De workshop zal ongeveer 1,5 uur duren en zal via GOOGLE HANGOUTS worden gegeven. Je wordt na inschrijving toegevoegd aan de GOOGLE lesgroep voor de visual thinking workshop. Waar ook het extra materiaal is toegevoegd. Het is hierbij van belang dat je een GOOGLE / GMAIL account hebt. Voorafgaand aan de workshop krijg je een mail met alle informatie

 

Er zijn maximaal 8 plekken per workshop. De workshop gaat door bij 4 aanmeldingen. Mocht de workshop vol zijn, maar heb je wel interesse. Stuur mij een mailtje dan plan ik een nieuwe workshop in. Of heb je geen GOOGLE account? Laat het mij dan ook weten. Dan plan ik een volgende workshop met ZOOM. 

 

Het is ook mogelijk om een workshop voor je hele team aan te vragen. Neem daarvoor contact met mij op 

 

€ 41,32

  • Uitverkocht

Effectieve communicatie met Visual Thinking

Een workshop / werksessie vol werkvormen en oefeningen om visual thinking in te zetten om effectief te communiceren met je collega's of met je team! Voor mensen die al de basis van Visual Thinking hebben en voor mensen die nog startende zijn. De workshop duurt 3 uur. 

 

€ 152,89

  • Uitverkocht