Brown papers

Of het nou een groot vel bruin papier is of een enorme witte poster. Wij noemen het 'Brown paper wall'. Het doel is inzichtelijk krijgen waar je mee bezig bent. Zo heb ik dit laatst op een school gedaan om samen met het team te kijken wat ze binnen hun zorgstructuur willen behouden, vernieuwen en weg willen doen. Dit is een interactieve wijze en levert in korte tijd heel erg veel op. 

 

Ook kun je ervoor kiezen om op een brown paper of een white paper een samenvatting van de studiedag te maken. Dit heb ik samen met Marjolein een tijdje terug gedaan voor een school in Zwolle die een visiedag hadden gehad met hun school en hier graag een muurvullende poster van wilde laten maken. 

 

Andy heeft de Brown Paper gebruikt om de opbrengstenanalyses van de verschillende groepen in de bouw inzichtelijk te maken. In korte tijd krijg je in beweging de analyses in beeld. Zo laten we zien dat ook een boost aan de kwaliteitscyclus gewoon op een heel leuke en effectieve manier kan. 

 

Wij kunnen voor jullie een brown paper sessie begeleiden en uitvoeren op school. We kunnen natuurlijk ook een Brown paper voor jullie voorbereiden, zodat jullie deze zelf kunnen gebruiken tijdens een overleg, een sessie of een evaluatie in jullie organisatie.