Video ( projecten )

Een speelfilm maken met je klas? Een reportage leren maken over een leuk schoolonderwerp? Een vlog over het thema van de aankomende periode op je school? en hoe leuk is het om een prachtige promotiefilm over jullie school te laten maken door de kinderen van je eigen school?  

 

Met een aantal kinderen van jullie school maak ik een promotiefilm van jullie school of een verslag over een gekozen onderwerp dat bij jullie past. Twee vliegen in één klap toch? Zowel een mooi product als een gaaf project voor een groep kinderen op jullie school. 
Video is een zeer krachtig expressiemiddelen waarmee kinderen ook steeds meer in aanraking komen. Door de kracht van beelden kun je nog beter laten zien wat je wilt bereiken of waar je voor staat. Voor elk project kan je weer een leuke andere vorm kiezen. Denk maar aan een ouderavond of een visualisering van het schooljaarplan, de terugkoppeling van een schooltraject. Beeld zegt zoveel meer dan woorden. 
Ik kom graag met jullie in contact om meer over dit proces te vertellen of mee te denken of ik iets kan betekenen voor jullie. 

Deze promotiefilm maakte ik samen met 4 kinderen van Jenaplanschool de Lichtstraat om te laten zien hoe leuk het is op hun school. 


Het bovenstaande filmpje maakte ik samen met 6 kinderen van Jenaplanschool St. Franciscus Nunspeet in opdracht van de Nederlandse Jenaplanvereniging. 

Kidzreporters is een idee van 'De samenwerking.nu

 

Ook een Kidzreportersteam op jouw school?

Neem contact op met Jet & Suus van de Samenwerking.nu 

 

https://desamenwerking.nu/

http://www.kidzreporterz.nl/