Video ( projecten )

Een speelfilm maken met je klas? Een reportage leren maken over een leuk schoolonderwerp? Een vlog over het thema van de aankomende periode op je school? Of een prachtige promofilm voor jullie school of organisatie?  

 

Video is een zeer krachtig expressiemiddelen. Door de kracht van beelden kun je nog beter laten zien wat je wilt bereiken of waar je voor staat. Voor elk project kan je weer een leuke andere vorm kiezen. Denk maar aan een ouderavond of een visualisering van het schooljaarplan, de terugkoppeling van een schooltraject. Beeld zegt zoveel meer dan woorden. 
Ik kom graag met jullie in contact om meer over dit proces te vertellen of mee te denken of ik iets kan betekenen voor jullie. 

Deze video maakte ik in opdracht van Scholengroep Katholiek Onderwijs Flevoland en Veluwe om het begin van het nieuwe schooljaar op een ludieke wijze in te luiden. 


Deze video maakte ik in opdracht van SKIN om één van de innovatie-experimenten in beeld te brengen.


Deze promotiefilm maakte ik samen met Floor over een innovatie binnen de school genaamd 'Het Jena-LAB'. 


Deze promotiefilm maakte ik samen met 4 kinderen van Jenaplanschool de Lichtstraat om te laten zien hoe leuk het is op hun school. 


Het bovenstaande filmpje maakte ik samen met 6 kinderen van Jenaplanschool St. Franciscus Nunspeet in opdracht van de Nederlandse Jenaplanvereniging. 

Kidzreporters is een idee van 'De samenwerking.nu

 

Ook een Kidzreportersteam op jouw school?

Neem contact op met Jet & Suus van de Samenwerking.nu 

 

https://desamenwerking.nu/

http://www.kidzreporterz.nl/