Ash & Tom

Wat doen we?

Beiden zijn we helemaal geïnspireerd geraakt om visual thinking in te zetten binnen de schoolpraktijk. Al een aantal jaren zetten we dit vol succes in binnen de groep, de organisatie en de zorgstructuur. 

 

Wij vinden dat veel meer scholen in aanraking moeten komen met visueel werken binnen hun dagelijkse praktijk en bieden daarom workshops, ervaringen en begeleiding op het gebied van visual thinking 

 


Workshop op maat

We verzorgen workshops op maat voor scholen die aan de slag willen met visual thinking. Van de basis om te starten met visual thinking, tot het implementeren van werken met kindplannen en tekeningen in vergaderingen. We komen graag in contact om te kijken wat we voor jullie kunnen betekenen.

Begeleiding

Ook verzorgen we de begeleiding tijdens het implementatieproces van visual thinking. We denken mee over visietrajecten zichtbaar maken of het inzetten van visuals in school. Ook tekenen we lekker mee als je het zelf nog wat onwennig vindt. 

Tekenen

Op een simpele manier leren tekenen binnen de organisatie? We geven je graag basistips. Ook als je zelf nog niet helemaal vertrouwd bent met het tekenen verzorgen wij jullie tekeningen op maat. Ook werken we samen met illustrators als jullie een gedetailleerde tekening willen of een visueel verslag. 


Meer informatie of een afspraak?

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.