#kijkjeindekeuken

Wat een jaar! Af en toe heb ik echt even een dag nodig om bij te komen van alle dingen die ik aan het doen ben. Ik vind ook alles gewoon zo leuk! #uitdaging ;-)

 

Momenteel ben ik enorm druk met het geven van workshops visualiseren op veel verschillende plekken in het land. Super gaaf!! Zowel basisworkshops hoe je visual thinking kunt inzetten in je organisatie, als workshops waarin we direct met elkaar een jaarplan of scriptie visualiseren. Zo mocht ik een tijdje terug werksessies organiseren op de Marnix Academy in Utrecht voor de Master Leren en Innoveren en in de Stadkamer in Zwolle.


En hoe zit dat met dat koelkastje en het stoeltje??? *zie foto ;-)*

Mijn eerste wens was het organiseren van openbare workshops, waar mensen enthousiast van zouden raken. Check! Nu bezig met mijn tweede wens.....Dat heeft dus te maken met die stoeltjes en dat koelkastje waar ik later meer over zal vertellen #cliffhanger

 

De afgelopen tijd heb ik zoveel mogen leren en zoveel leuke mensen mogen ontmoeten. Daar ben ik heel blij mee.

 

 

Ik merk dat visual thinking beweging brengt en een boost geeft aan mensen en teams. Daarom ben ik achter de schermen met @Femmie hard bezig om activiteiten voor te bereiden rondom teamcoaching en teambuilding! 

Daarnaast stromen er ook steeds meer ontwerp opdrachten binnen. Spannend, maar heel leuk om te doen. 

 

Zo ontwerp ik brown paper wanden voor bijvoorbeeld een inspectiebezoek of een jaarverslag, maak ik visuals van schoolplannen en momenteel ben ik zelfs bezig met een strategisch beleidsplan voor een hele stichting! WOW! Het is af en toe zo veel dat ik leuke mensen om mij heen inschakel om mij te helpen :-)

 

Ook het ontwerpen van nieuwe workshops en cursussen is iets waar ik mee bezig ben, bijvoorbeeld:

- Effectieve communicatie met visual thinking

- Visual thinking voor kinderen 

- Visual thinking implementeren in je school

- Visual thinking in de onderbouw

- Groepsbesprekingen visualiseren als IB'er 

 

De komende periode wil ik mij ook richten op marketing binnen het onderwijs. Visueel maken van dat waar je voor staat in woord en beeld. Ik ben nu nog aan het leren hierover en mijn netwerk hierin aan het verbreden. Ik vertel jullie hier later graag nog meer over. 

 

Je hoort het al! Mooie nieuwe plannen en niet stilzitten!!!!  Te gek allemaal :-)

 

Groetjes,