#Boost Your team!!

In een artikel* over het onderzoek van Chloé Meredith kwamen we laatst tegen hoe belangrijk de relatie met je collega's is. De kop luidt: 

“Goede relatie met collega’s maakt leraren gelukkig”

Wij geloven hier enorm in en hebben hier ook ervaringen mee. Met een goede energie en flow in je team voelen zaken minder snel als werkdruk en is het werken zoveel leuker. Laten we hier voor gaan! Werken vanuit PLEZIER!! 

 

Femmie en ik bieden verschillende vormen aan om dit voor elkaar te krijgen. Teamcoaching als er wat extra begeleiding nodig is voor jullie team, maar ook teambuilding of een leuk teamuitje om deze relaties te onderhouden of versterken. 

 

*Het hele artikel over Chloé Meredith lezen? Klik hier

 

Teamcoaching

In onze teamcoaching werken wij aan de stem van de minderheid in je team. Daarnaast werken we met dat wat 'niet gezegd' wordt. Wat zit er onder de waterlinie? En hoe krijgen we dat boven water. 

 

Hiervoor gebruiken we verschillende werkvormen en visualisaties om met elkaar een richting te vinden. Ook gebruiken we de methodieken van Deep democracy. 


Teambuilding

Het werkt gewoon makkelijker als je met elkaar veel plezier hebt en elkaar een beetje begrijpt. Wij organiseren een fijne dag, middag of avond waarin jullie met je team verschillende werkvormen zullen toepassen om elkaar beter te leren kennen als team en samen sterker wordt. Dit kan op kantoor, buiten of in een gave locatie bij ons of bij jullie. 

 

Alles is mogelijk. Bel ons eens om van gedachten te wisselen. 


Teamuitje

Geen zin om heel veel tijd te besteden aan het organiseren van jullie teamuitje? 

Dat hoeft ook niet...... Wij nemen het graag van jullie over. We regelen de hele dag voor jullie. Geef ons het budget en eventueel wat wensen door en wij regelen het voor jullie team.