De Creatie Studio is de thuisbasis van Femmie en van mij. De plek waar nieuwe ideen ontstaan en waar je met elkaar kunt werken om nieuwe dingen te creeeren. Of dit nu een samenwerking is, een visueel jaarverslag of een visie ontwerpen met elkaar! 


Vanuit de Creatie Studio zijn er verschillende co-creaties met fijne mensen waarmee ik samen mag werken, waardoor we voor jullie school een allround pakket kunnen bieden wat betreft vormgeving en visualisatie. Hierbij kun je ook denken aan het ontwikkelen van logo’s, folders of promotiemateriaal voor jullie school! 


Ook je studiedag kun je bij de Creatie Studio organiseren. Even de school uit? Een andere locatie? En misschien wel combineren met een leuke escaperoom of een etentje in het mooie centrum van Zwolle? 

Wij zorgen voor een onbezorgde dag waar niets ontbreekt 😋 

 

Daarnaast bieden Femmie en ik vanuit de creatie studio teambuilding, teamcoaching, visieontwikkeling en de organisatie van teamuitjes aan. Meer informatie hierover door op onderstaande button te klikken!

Waar is de creatie studio?

CityPost Zwolle

Westerlaan 51

Kantoor H1.5 

Aanbellen bij verdieping 1 

8011 CA Zwolle

De Creatie Studio is gevestigd in City Post Zwolle. Deze locatie is goed bereikbaar met openbaar vervoer met de ligging direct naast het station Zwolle. Je komt bij ons kantoor gratis parkeren. We informeren je graag hierover wanneer je bij ons op bezoek komt.